voor kind- & oudercoaching

E- coaching is een effectieve manier om samen met een coach via email aan oplossingen te werken. Het biedt de mogelijkheid om in je eigen tempo en op het door jou gekozen moment ondersteuning te ontvangen. Tijdens het schrijven denk je na hoe je het beste kunt formuleren wat je bedoelt. Dit helpt het structureren van het denkproces. Je ontvangt een reactie op jouw mail altijd zo snel mogelijk, zeker binnen 48 uur na ontvangst van je mail.

In de reactie die je krijgt kun je een aantal vragen aantreffen. Deze verschaffen inzicht in de situatie en/of zorgen voor bewustzijn. Dit helpt je om keuzes te maken die bij jou passen. Ook krijg je technieken, oefeningen en adviezen aangereikt die jou in staat stellen jezelf te begeleiden.

E-coaching

Kosten

 

1e email met eerste advies gratis*

* Los van intakeformulier uiteraard

 

Elke volgende mail € 25,-

KidsTalk bij jou in de buurt

 

Welke vragen?

Je kunt elke vraag stellen over waar je tegenaan loopt, bij jezelf, school of in je gezin. Bijvoorbeeld:

  • je merkt dat je zelf niet lekker in je vel zit of de dingen anders doet dan je graag zou willen;
  • je loopt met je gezin tegen gebeurtenissen aan en je wilt hier beter mee om kunnen gaan of juist je kind hier beter in bijstaan  (bv echtscheiding, overlijden, verhuizing, emigratie, etc).

Hoe werkt het?

- Meld je aan voor e-coaching op deze pagina of stuur rechtstreeks een mail aan een van de KidsTalk coaches met je verzoek tot e-coaching.

- Je ontvangt van ons een kort intakeformulier retour om inzicht in jouw situatie te krijgen.

- Nadat we dit formulier retour hebben ontvangen krijg je de eerste persoonlijk mail met aanvullende vragen, eerste advies, andere kijk op de situatie of
  mogelijkheden gestuurd. Omdat we het belangrijk vinden dat je weet of onze aanpak bij je past is deze eerste mail gratis.

- Vervolgens kun je op de eerste mail reageren en de vragen beantwoorden. Dit doe je op een tijdstip dat bij jou past. Je bepaalt dus ook zelf hoe snel je
  wilt gaan. Op het moment dat jij je tweede mail hebt verzonden maak je het bedrag over (rekening nummer ontvang je bij het intakeformulier) om de
  volgende mail van ons te ontvangen. Vervolgens krijg je binnen enkele dagen al antwoord. Bij een volgende mail gaat
  het weer net zo.


KidsTalk coaches in jouw buurt weergeven op een grotere kaart